Geheimhouding statistieken taps?

15 januari 2016

Het is algemeen bekend dat de AIVD allerlei taps kan plaatsen, en uiteraard zijn hier de nodige gegevens over bekend. De minister weigert echter om deze statistieken 'uit landsbelang' openbaar te maken. Het waarom kan hij echter niet goed motiveren.

De Raad van State oordeelde in een zaak die was aangespannen door Reporter Radio dat de minister wel degelijk moet motiveren waarom hij dit niet openbaar wil maken. Let wel, het gaat niet om de informatie zelf, maar alleen om de motivatie waarom het niet gepubliceerd wordt.

Blogs
Top <h4>jaapwesselius.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl//">Welkom bij Jaap</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/blogs">Blogs</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/artikelen-en-boeken">Artikelen en Boeken</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/referenties">Referenties</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/contact-overzicht">Contact</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/contact">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/contactformulier-bedankt">Bedankt!</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>