Spookfactuur NL Domein Host

14 juli 2014

een spookfactuur, deze keer van zoiets als "NL Domein Host". Graag even € 79,50 aftikken voor "leveren wij u de navolgende dienst, het linken van de .info domein extentie naar u .nl website"

 

De factuur is echter niet geadresseerd en kwam per mail tegen. Ook heb ik nog nooit van "NL Domein Host" gehoord. Nog meer rare dingen... Het is een Spaans rekeningnummer :-)

Als je goed in de kleine lettertjes kijkt dan zie je ook dat het een aanbieding is en geen factuur voor geleverde diensten en/of opdracht.

 

Ik vraag me altijd af of er mensen zijn die hier in tuinen, ik vrees dat dat altijd wel gebeurt maar het is niets anders dan gewoon misbruik maken van de goedgelovigheid (of onwetendheid) van mensen.

Conclusie: wederom een fraai staaltje 'misleiding' en gewoon weggooien deze rommel!

Blogs
Top <h4>jaapwesselius.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl//">Welkom bij Jaap</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/blogs">Blogs</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/artikelen-en-boeken">Artikelen en Boeken</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/referenties">Referenties</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/contact-overzicht">Contact</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/contact">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/contactformulier">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/contactformulier-bedankt">Bedankt!</a></li> <li><a href="https://www.jaapwesselius.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>